Earned Media Management

Det kompletta arbetssättet för ditt PR-arbete

Earned Media Management

Earned Media Management är det totala arbetssättet kring PR och kommunikation. Det handlar om att aktivt planera, hantera och mäta din förtjänade kommunikation med hjälp av moderna system och processer. Med Earned Media Management kan du som kommunikatör hitta precis rätt influencers att distribuera ditt innehåll till samt att på riktigt följa vilken skillnad dina kampanjer gör.

Earned Media Management öppnar helt nya dörrar för dina PR-kampanjer genom att komplettera din kreativitet med teknik och data. 

Earned Media Managements fyra pelare

Nå rätt influencers

Genom att visualisera kopplingarna mellan influencers, det innehåll de skapar och de målgrupper som läser det får du större insikt i vilka influencers som bäst kan sprida ditt innehåll.

Individanpassad kommunikation

Individanpassad kommunikation innebär ett viktigt steg bort från massutskick, där samma innehåll skickas till alla. Istället anpassas budskapet till varje micromålgrupp för att öka relevansen och spridningen. Inom digital marknadsföring är detta inget nytt – men det är dags att PR kommer ikapp!

Mätning på riktigt

Det är dags att sluta förlita sig på "potentiell räckvidd". Med modern teknik går det att få information som äkta räckvidd, målgruppsprofilering och rapportering kring hur mottagarnas engagemang bidrar till specifika affärsmål som försäljning och varumärkeskännedom.

Samla all information

Earned Media Management gör det möjligt att rensa bland alla olika system och rapporter och samla din data på ett och samma ställe och integrera med dina kampanjverktyg för både betald marknadsföring och egna kanaler.

Earned Media Management med Cision Communications Cloud

Cisions PR-plattform Cision Communications Cloud är skapad för att arbeta med Earned Media Management. Plattformen är framtagen för att ge dig tillgång till en mängd verktyg i en och samma plattform för att spara dig tid och ge dig en tydlig bild av dina kommunikationsinsatser.

I Cision Comms Cloud kan du enkelt söka i vår globala databas och sätta ihop listor med just de kontakter du vill nå. Publicera sedan ditt pressmeddelande i flera kanaler, bevaka hur din organisation omnämns i media och följ enkelt upp kommunikation direkt i plattformen.

Vill du veta mer om Earned Media Management?

Boka in ett samtal med oss och upptäck hur Cision Communications Cloud kan förvandla ditt team med hjälp av Earned Media Management!

"Den mest heltäckande mediedatabasen i branschen. Låter oss enkelt bevaka en stor mängd ämnen, nyckelord osv för vårt varumärke."
- Recension från G2 Crowd